Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

WERKEN BIJ


ZOEK JIJ EEN LEUKE BAAN? BEN JIJ EEN TEAM-PLAYER EN WIL JE EEN LEUKE WERKVLOER?

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU !!!

Wij zijn per direct op zoek naar nieuwe medewerkers voor de onderstaande functies:Stuur dan je CV en motivatie en foto naar bennie@restaurantleuk.nl 

MEDEWERKER BEDIENING en/of LEERLING

Wij zijn altijd op zoek naar goede medewerkers in de bediening. Werkervaring in een restaurant gewesnt. Of zit je op de hotelschool en zoek je een stage en of leerjaar? Het gastheerschap staat bij ons hoog in het vaandel, dus kan jij goed met je gasten omgaan? klein of groot, jong of oud? Dan hebben wij die LEUKe plek voor jou!

 

ZELFSTANDIG WERKEND KOK ft/pt, m/v

Als zelfstandig werkend kok vind je het leuk om in een nieuwe keuken samen met het team een fantastisch resultaat neer te zetten. Daartoe ben je inzetbaar op de diverse parties. Uiteraard werk je ook mee aan de mise en place voor lunch en diner, en houd je je aan de regels van de HACCP. Je bent in het bezit van een diploma tot zelfstandig werkend kok en hebt al enige werkervaring. 

 

 

LEERLING KOK bol/bbl

Wil jij kok worden? En zit je in een koksopleiding? Zoek je nog een leuk en uitdagend leerbedrijf?
Kom dan eens langs bij ons. Wij zijn een erkend leerbedrijf (www.kenwerk.nl) en hebben plaats voor 2 leerlingen in de keuken ( niveau 2 of 3 )
Ben je eindejaars hebben we misschien zelfs meteen een baan voor je ! Heb je interesse ben je altijd van harte welkom om eens een dagje mee te lopen.

 

 

AFWASHULP

Lijkt het je leuk om ons keuken-team te versterken in de vakanties en weekenden? Vind je afwassen geen straf en ben je 16 jaar of ouder,? Dan kan je bij ons aan de slag.

 OPPAS en/of WORKSHOPMEDEWERKER


Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe krachten voor de speelruimte. Het houden van toezicht op de spelende kinderen is je hoofdfunctie, daarnaast verwachten we dat je verantwoordelijk bent voor het netjes houden van de ruimte, het schoonhouden van het speelgoed en de toiletten bij de speelruimte. Ook is het geven van workshops bij ons een mogelijkheid, dus vind je het leuk om met kinderen te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres, en ben je ook nog eens creatief dan heb je een streepje voor! Voor deze functie hebben we een minumum leeftijd van 16 jaar.

 


×